Registrul National de Biciclete

Pentru prima data in Romania, o platformă pentru bicicliști, forțe de ordine și întreaga lume a iubitorilor de biciclete în numele unui obiectiv comun:
Combaterea furturilor, dar si pentru a încuraja mobilitatea urbana intr-un mediu mai sigur, ecologic și durabil.

Tine-ti bicicleta în siguranță cu eBikerNation | Registrul Național de Biciclete și GPS-ul invizibil, antifurt conceput pentru a vă proteja și localiza bicicleta in orice moment!

SIGURANȚĂ

Indiferent dacă bicicleta este nouă sau folosită, este important să o protejezi întotdeauna cu un sistem adecvat antifurt. Totuși, acest lucru nu garantează întotdeauna că bicicleta dvs. este în siguranță.

Datorită Registrului Național digital oferit de eBikerNation, dacă bicicleta este furată, va fi posibilă identificarea și returnarea acesteia către proprietarul de drept.

De fapt, eBikerNation ofera posibilitatea de a demonstra prin mijloc probator autenticitatea si dreptul de proprietate al mijlocului tau de transport alternativ, inregistrat si protejat la nivel national.

SIMPLITATE

Pentru a vă înscrie, sunt suficienți câțiva pași iar după terminarea înregistrării, aceasta va fi revizuită și aprobată de EbikerNation.

Ulterior, veți avea posibilitatea de a obține "certificatul de proprietate" al mijlocului de transport înregistrat.

In cazul vânzării bicicletei deja înregistrate, noul proprietar va avea posibilitatea de a solicita schimbarea si de de a obține propriul sau 'certificat de proprietate" in acord cu vechiul proprietar.

Dacă există îndoieli sau probleme la înregistrare, trimiteți-ne un e-mail la office@ebikernation.ro

LOCALIZARE

Asociați un dispozitiv GPS Trakito cu vehiculul dvs. în momentul înregistrării pentru a urmări bicicleta fără limite și în orice moment.

GPS-ul nostru este conectat la o aplicație mobilă pentru Android si iOS care vă permite să aveți un control constant asupra bicicletei dvs., ajutându-vă să-i verificați poziția în orice moment.

GPS-ul nostru vă avertizează imediat cu o alarmă în cazul furtului sau mișcării bicicletei dvs. și indică poziția acesteia prin localizarea geografică pe o hartă în timp real.

MISIUNEA NOASTRA

Credem cu tărie că o protecție sporită a mijloacelor de transport alternative autoturismului este fundamentală pentru a-i împinge pe cetățeni spre utilizarea lor tot mai mare și constantă.

Protejarea planetei noastre este acum un subiect care nu mai poate fi neglijat. În acest context, utilizarea mai mare a mijloacelor de transport alternative joacă un rol vital în contextul cotidian.

Acesta este motivul pentru care eBikerNation își propune să îmbunătățească sentimentul de securitate a tuturor utilizatorilor de mijloace alternative, cum ar fi bicicletele clasice și electrice, scuterele si trotinetele.


Inregistreaza-te acum!


Produse si servicii

-20 %
poze Gps Trackito

Gps Trackito

135€ | 108€
poze #yourBikeID

#yourBikeID

12 €