Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.ebikernation.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Compania își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă.

1. Date generale
Site-ul ebikernation.ro este administrat de compania Bike Safe SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/14480/2019, CUI 41 81 84 31, cu sediul în București, str. Lacul Zănoaga, nr. 31. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului ebikernation.ro este denumită în continuare „client”. BIKE SAFE SRL nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale site-ului www.ebikernation.ro.

2. Prețurile produselor
Toate prețurile afișate pe acest site sunt exprimate în euro (EUR) sau lei (RON), conțin TVA (19%) și pot fi modificate în funcție de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul român sau a cursurilor de schimb leu/euro și leu/dolar.

3. Drepturile de autor
Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui website sunt proprietatea Bike Safe SRL. Conținutul site-ului www.ebikernation.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis în orice formă, fără permisiunea anterioara scrisa a Bike Safe SRL. Vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@ebikernation.ro pentru probleme legate de drepturile de proprietate intelectuală sau pentru a raporta încălcări ale acestora.

4. Securitatea datelor personale și a informațiilor
Magazinul online ebikernation.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților. Administratorul site-ului se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terțe persoane și de asemenea să le folosească numai în scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduse de către client vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Bike Safe SRL nu furnizează adresa ta de email unei terțe persoane, nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de email obținute prin intermediul site-ului, nu divulgă adresa ta de email altor persoane fizice sau juridice, fără acordul tău explicit.

5. Produsele comercializate pe site-ul ebikernation.ro
Produsele comercializate pe ebikernation.ro sunt noi. Bike Safe SRL garantează că va anunța clientul în cel mai scurt timp despre disponibilitatea produselor comandate. Plata se va face integral, online prin card bancar și nu la ridicarea coletului. Livrarea se va face prin curier în condițiile prevăzute în secțiunea Livrare sau prin altă metodă de livrare la cererea expresă a clientului. Coletele sunt împachetate în așa fel încât să protejeze cât mai bine produsele. Produsele (atunci când este cazul) sunt însoțite de Certificate de calitate și conformitate ale producătorilor sau importatorilor. Orice reclamație va fi adusă la cunoștință companiei în maxim 48 de ore de la recepția produselor – telefonic, prin email sau prin alte mijloace de comunicare, urmând ca aceasta să fie soluționată prin schimb al produselor sau retur al sumelor încasate pe produse în maximum 30 zile – așa cum este menționat în secțiunea Retur. Compania nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu sunt utilizate în scopurile pentru care ele au fost proiectate/fabricate. Eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe site sunt responsabilitatea producătorului, dar vor fi soluționate prin schimb sau retur de către Bike Safe SRL. Lansarea comenzii, email-ul de confirmare care se transmite dupa primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin email și prin orice alte metode, cu compania, constituie acceptări ale comenzii care va fi onorată conform discuțiilor, dar nu semnifică încheierea unui contract la distanță.

6. Litigii
Eventualele probleme asupra naturii sau cantităților livrate de noi către dumneavoastră trebuie formulate în timp de 48 de ore de la recepționarea coletului. ebikernation.ro va încerca să le rezolve în cel mai scurt timp și cât mai favorabil pentru dumneavoastră. În caz de litigii ne-rezolvabile se va apela la instanțele competente în domeniu.

7. Garanția produselor
Garanții ebikernation.ro: primești banii înapoi garantat în 10 zile, dacă produsul nu corespunde cerințelor dumneavoastră. Condițiile de retur ale produselor sunt prezentate în secțiunea Retur.

8. Declarație de conformitate
Noi, Bike Safe SRL cu sediul în str. Lacul Zănoaga, nr. 31, București, România, cu certificat de înregistrare la ONRC cu nr. J40/14480/2019, asigurăm, garantăm și declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotărârea nr. 1022/2002, că produsele la care se referă această declarație, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului.

Shopping Cart